Werk voor Fontijnbar

Fotografie

Voor Firma de Fontijn, ook wel bekend als de mensen van de geroemde Fontijnbar, heb ik de afgelopen jaren een hoop mooie dingen mogen doen. Ik heb de fotografie verzorgd voor hun nieuwe website.

Vooralsnog heeft Fontijnbar, supplier van festivaltenten, vier Fontijnbars, ‘La Tramontana’ en in de maak ‘De Geiser’. Ik bezocht ze in vol ornaat op tal van Nederlandse festivals om ze in beeld te brengen.

Tekst en info

Daarnaast heb ik bijgedragen aan het ontwerp van de site (in de lead was Joni van Studio Bright Black) en heb ik alle webteksten geschreven. Samen met ontwerper Bas Stoker heb ik vervolgens een infographic gemaakt voor La Tramontana, een groot kinetisch kunstwerk dat energie haalt uit de zon en de wind. Bezoekers begrijpen het kunstobject nu beter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s