Time flies when you’re having fun! De achtste van mei is voor ons een heugelijke dag, want ons creatieve bureau is dan jarig. En in 2023 is het alweer acht jaar geleden dat Moker Media werkelijkheid werd, met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel in Utrecht.

 

Eigenaar, drijvende kracht en creatief brein achter Moker Media, Marleen Stoker: ‘Tijdens mijn studie Journalistiek in Utrecht kwam ik erachter dat ik een eigen zaak ontzettend leuk vond. De vrijheid, projectmatig werken, deadlines en dingen maken: he-le-maal gaaf. Wat volgde, was een inschrijving bij de KVK op 1 mei 2015. Ik startte als zzp’er onder de naam Moker Media, een naam die mijn huisgenoot Mitchel Kappen voor me had bedacht toen ik nog met dertien man in een studentenhuis in het oude provinciehuis van Utrecht woonde. In acht jaar ben ik, ‘we’ inmiddels, ontzettend gegroeid en is er een hoop gebeurd. Meer dan ik in een korte post kan stoppen. Daarom delen we de komende tijd acht hoogtepunten uit acht jaar Moker Media. Op naar de volgende acht!’

 

Kun jij wel een mooie audiovisuele productie gebruiken? We denken graag met je mee! Stuur ons een mailtje: info@mokermedia.nl of bel: 030 720 0803.

Jouw goede zaak nog beter in the picture?