Werkwijze & diensten

Wij hebben veel ervaring met het werken met echte mensen. Het merendeel van de personen die voor een Moker-camera komt te staan is geen acteur en heeft weinig tot geen ervaring met ‘het voor de camera staan’. Daarom proberen wij altijd een veilige omgeving te creëren. We geven je alle tips & tricks om je op je gemak te stellen en jou perfect op beeld te krijgen! 

 

Met onze journalistieke achtergrond kijken wij altijd met een kritisch oog, denken we tegelijkertijd graag mee en kijken we ook nog naar het grotere geheel. In vorm én inhoud. Wie komt er in beeld en waar kunnen we deze productie voor inzetten? We kijken naar de doelen van de organisatie en spelen daarop in. 

 

Van conceptidee tot volledig uitgewerkte campagne: je kunt zoveel als nodig of gewenst bij Moker Media neerleggen. En last, but not least, wij houden van langdurige samenwerkingen. We zijn er voor je, wanneer je ons nodig hebt! 

Onze werkwijze

Intake

Jij weet al heel goed wat je wil, of hebt nog geen idee. Wij denken mee met de doelen van jouw organisatie.
Tijdens onze intake nemen we al je zorgen weg, denken we met je mee en kijken we samen naar een passende productie, campagne of shoot. ‘U vraagt, wij draaien!’

 

 • Doelen stellen
 • Vooral heel veel vragen
 • Creatieve oplossingen bedenken
 • Projectplanning
 • Prijsindicatie
Pre-productie

Met Team Moker gaan we aan de slag: we treffen de voorbereidingen voor de te maken producties. Van voorgesprekken tot research, het maken van draaiboeken, materiaal verzamelen… Welke onderdelen we hiervan oppakken, bepalen we samen. Wij doen wat nodig is, dat is voor iedereen weer anders. Iedere productie is maatwerk en daarom uniek.

 

 • Creatieve sessie, bij ons of jouw organisatie
 • Concept ontwikkelen
 • Voorgesprekken
 • Script schrijven
 • Afspraken plannen
 • Locaties scouten 
 • Draaiboeken maken
In productie

We gaan in productie! We gaan verhalen maken op de locatie(s) die we hebben uitgekozen. In deze fase maken en verzamelen we alles wat we voor ogen hebben en nodig hebben voor de producties.

Post-productie

Nu is het tijd om te puzzelen, want in post komt alles samen. Van het gemaakte materiaal maken we de gewenste edits met audio - en kleurcorrectie, artikelen, social posts of andere uitingen.

 

 • Montage en edit
 • Kleur & sound (design)
 • Muziek uitzoeken of laten maken
 • Beeld bijsnijden in gewenste formaten
 • Feedbackrondes
Oplevering

C'est fini! In deze fase leveren wij de producties op. We beheren de ruwe bestanden van gemaakte producties voor onze klanten in onze beveiligde omgeving.

Video en montage

Wij kunnen je helpen deze verhalen te vertellen, met tekst, beeld en geluid. Heb je een idee of geen idee, wij helpen graag. Van een korte teaser voor social media, tot een aftermovie van een event en van korte documentaire tot een reeks persoonlijke, integere portretten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Productie

Voorbereidende werkzaamheden voor interviews, het maken van scripts, draaidagen plannen en zorgen dat iedereen up to date is.

Concept

Van idee naar uitwerking: van talkshows tot social concepten en het uitwerken en uitvoeren van projecten.

Fotografie

Journalistiek en commercieel. Of het nu gaat om een event, portret of documentaire productie; wij leggen het vast met een Canon R5.

Tekst en artikelen

Voor online en offline, van SEO tot socials, interviews en indien nodig met research voorafgaand aan publicatie.

Advies

Op het gebied van communicatie in tekst, beeld en geluid. Ook als het gaat om grote projecten waarbij deze elementen een rol spelen, bieden wij creatieve mogelijkheden.

Podcasts

Ook voor het opnemen van podcasts kun je bij Moker Media terecht. Zelfstandig, op locatie, met of zonder technische ondersteuning, of inclusief beeld? Heb je (g)een idee waar je moet beginnen? Wij denken graag met je mee!

Animatie

Een explainer? Precair onderwerp? Liever geen bekende koppen in beeld? Behoefte aan meer duiding? Of wil je animatie standaard gebruiken? Ook voor animatie design kun je bij ons terecht.

Voiceover

In onze eigen studio nemen wij voice overs op. Vloeiend Nederlands en Engels hebben wij standaard in huis. Ook de inhoud van de tekst nemen we graag voor onze rekening. Wij denken graag met je mee!

Prijzen

Moker Media werkt uitsluitend met gespecialiseerde professionals. Onze garantie? Een geweldige productie, shoot, campagne, product, concept of project voor, met en/of over jouw ‘goede zaak’. Een indicatie van onze prijzen kun je vrijblijvend opvragen via info@mokermedia.nl

 

Ben je nou een goede zaak, stichting of fonds met een kleine beurs? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Al onze prijzen zijn exclusief btw en/of mogelijke reiskosten. Wij maken altijd een offerte op maat. Neem voor meer info en alle mogelijkheden vrijblijvend contact op.

Bedrijfsfotografie dagdeel
vanaf € 799,-
Portretfoto’s korte sessie
vanaf €149,-
Portretvideo
vanaf €1799,-
Aftermovie event
vanaf €2499,-
Mini-sessie beeld & geluid concept
vanaf €999,-
Creatieve conceptsessie in-house (ontwikkeling beeld & geluid concept)

vanaf 1999

03:00 film op maat (2 dagdelen draaien)

vanaf €4.299,-

Jouw goede zaak nog beter in the picture?