VIDEO • Aftermovie HU Ontwikkelfestival

In samenwerking met Maurits Wijmer.

Één reactie

 1. pieter derk woltema

  “VERTEL JE VERHAAL MET VIDEO” staat er oa in.

  En zo is het.

  Ik meen dat ik het geruime tijd geleden al eens opmerkte dat je meer met video zou moeten doen omdat ik vond dat je daar goed in was. Als ik zeg Foto’s kunnen we allemaal wel maken chargeer ik natuurlijk enigszins maar zo’n korte video als deze is erg moeilijk en een kunstje dat maar weinigen beheersen. Juist in zo’n korte video alles samen vatten tot een mooi geheel is erg moeilijk. Het was toen naar aanleiding van een stukje video wat ik van je zag. Dit videootje bewijst het maar weer eens vind ik. Zeer mooi gedaan Marleen.

  Hartelijke groeten, Pieter.

  Zoals Marleen is er geen een! ________________________________

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s