Over ONS

Verhalen voor de goede zaak.

Moker Media is een female owned creatief bureau voor verhalen in beeld en geluid, gevestigd in Utrecht. Moker Media is opgericht door journalist, fotograaf en videograaf Marleen Stoker. Het bureau heeft ruim 10 jaar ervaring in audiovisuele storytelling met journalistieke grondslag en wil goede zaken helpen hun verhaal op zo’n manier te vertellen dat er impact gemaakt wordt. Want dat wat goed is, moet zich als een inktvlek kunnen verspreiden.

Moker Media gelooft in de kracht van sterke audiovisuele content en storytelling met een journalistieke grondslag. Onze wereld is een fijne plek, maar samen kunnen we haar nog veel fijner maken. Hoe? Met een focus op het delen van verhalen van ‘goede’ zaken.

Een podium te geven aan verhalen die bijdragen aan een betere wereld en emancipatie in de breedste zin van het woord. Empowerment in alle soorten en maten. Van verhalen vanuit het ‘groen’, natuur, milieu en het klimaat, tot storytelling over educatie, vanuit (semi) overheden, met een (maatschappij)kritische inslag, kunst en cultuur, gender equality en LGBTQ+, minderheden, vrouwenrechten en mensenrechten in het algemeen.

De ‘goede zaak’ belichten, impact maken en helpen deze verhalen te vertellen en delen is de missie van Moker Media.

Naast audiovisuele producties, kunnen wij ook verhalen in woord, podcasts en volledige concepten creëren. Wij denken graag mee. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Bel 0641109467 of mail op info@mokermedia.nl!

Moker Media is aangesloten bij de journalistieke vakbond NVJ en
vakvereniging DuPho Dutch Photographers: zo weet je dat je waar voor je geld krijgt.

Zakelijke gegevens Moker Media
KvK nummer: 63395126
BTW nummer: NL002256992B12
Rekeningnummer: NL97 KNAB 0255 5007 18

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s